به گزارش شهرآرانیوز، میلانیها سهشنبه، ۳۰ بهمن از ساعت ۲۱:۱۵ باید در ورزشگاه سنسیرو برابر فاینورد به میدان بروند و برای صعود بتوانند باخت یک بر صفر در بازی رفت را جبران کنند.
میلان هفته گذشته در حالی به خانه فاینورد رفته بود که این تیم هلندی پس از نتایج ضعیفش در این فصل سرمربی خود را اخراج کرده بود و با این وضعیت به نظر نمیرسید که کونسیسائو و شاگردانش کار چندان دشواری برابر این حریف داشته باشند.
باوجوداین هنوز ۳ دقیقه از شروع بازی نگذشته بود که ایگور پایکسآئو، وینگر فاینورد، پس از پشتسرگذاشتن کایل واکر، ستاره تازه میلانیها، شوتی را روانه دروازه این تیم کرد و با اشتباه عجیب مایک مانیان، دروازهبان روسونری، دروازه این تیم باز شد. در ادامه هم شاگردان کونسیسائو نتوانستند این گل خورده را جبران کنند تا بازی رفت با برد یک بر صفر فاینورد به پایان برسد و حالا آنها با روحیهای خوب پا به میلان بگذارند.
میلانیها که در پنجره نقلوانتقالات زمستانی خط حمله خود را تقویت کرده و ژوائو فلیکس و سانتیاگو خیمنز را به جمع نفرات هجومی خود اضافه کردهاند، امیدوارند این دو مهره جدید در کنار رافائل لیائو و کریستین پولشیچ بتوانند در دیدار خانگی مقابل فاینورد، باخت دور رفت را جبران کنند و تیمشان را به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا برسانند.
البته این چهار مهره هجومی در بازی رفت هم در زمین حضور داشتند، اما هنوز به هماهنگی کامل با هم نرسیده بودند و حالا باید دید آیا کونسیسائو در دیدار برگشت هم تصمیم به استفاده از همه آنها در ترکیب تیمش خواهد گرفت یا با مدلی تازه شاگردانش را به مصاف فاینورد خواهد فرستاد.
در دیدار رفت برخی کارشناسان معتقد بودند که چیدن ترکیب میلان با ۴ مهاجم، نشان میداد که کونسیسائو این حریف هلندی را دستکم گرفته است، اما حالا با توجه به نیاز روسونری به برد، بعید نیست که این مربی دوباره تصمیم به استفاده پرتعداد نفرات هجومی در ترکیب تیمش بگیرد.